Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές

Με δικό του ψηφοδέλτιο ο Γιομπαζολιάς...
. για μια "καθαρή Αθήνα"
.
Από τον Κώστα Νικολάου

Κινητικότητα σε όλους τους χώρους παρατηρείται πια για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από το χώρο της δεξιάς και της κεντροδεξιάς, διεργασίες σημειώνονται και στο χώρο της σημερινής δημοτικής αντιπολίτευσης στο δήμο της Αθήνας.
Ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Γιομπαζολιάς, δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ' Η Αθήνα αλλά-ζει' του Κ. Σκανδαλίδη σήμερα, προσανατολίζεται μαζί με τον Γιάννη Δημαρά (ο οποίος στις εκλογές του 2002 είχε αποσπάσει περίπου 11%) στη δημιουργία αυτόνομου ψηφοδελτίου για το δήμο της Αθήνας εν όψει του 2010.
Το ψηφοδέλτιο θα έχει ευρύτερα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά για μια "καθαρή Αθήνα", όπως λέγεται χαρακτηριστικά στις σχετικές συσκέψεις που πραγματοποιούνται. Και με στόχο...
την υπέρβαση των κομματικών συνόρων και τη βελτίωση των όρων και των συνθηκών της ζωής για τους δημότες της πρωτεύουσας που σήμερα είναι υποβαθμισμένη όσο ποτέ άλλοτε.
Στο πλαίσιο αυτό γίνονται συζητήσεις και με άλλους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους καθώς και ενεργούς πολίτες της Αθήνας που έχουν τις ίδιες αγωνίες για την πόλη τους.

press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails